Adományozás

“Az adomány olyan pénz vagy tulajdon, ami számunkra is érték, de lemondunk róla, hogy nálunk rászorulóbb embertársunké legyen, vagy egy civil szervezet egy jó ügy érdekében használhassa.”

Nagyon szépen megköszönjük, ha támogatja céljainkat, és a rászoruló betegek támogatására az online rendszeren keresztül pénzbeli adományt nyújt.

A PayPal gyors és biztonságos fizetési rendszerével dombornyomásos bankkártyával is adományozhat, ha nincs PayPal fiókja, a hivatkozásra kattintva többet tudhat meg erről a népszerű internetes módszerről, bemutatjuk, hogy miként lehet néhány kattintással PayPal felhasználó.

Amennyiben valamilyen okból idegenkedik a PayPal-től, akkor számlaszámainkat a hivatkozásra kattintva érheti el, és a hagyományos banki rendszeren keresztül is tudja támogatni a rászorulókat.

Adomány összege

Személyes adatok

Válasszuk ki az adomány célját

Adomány a családnak

Minden csekély adományt hálás szívvel fogadunk! Köszönjük szépen, hogy segítséget nyújt ebben a nehéz helyzetben!

Adomány az alapítványnak

A Scoliosis Betegekért Alapítvány köszöni szépen az adományt, amelyet a betegek kezelésére, gyógyulására használunk fel.

Az adományozás gyakorisága

No recurring payment Hetenként ismétlődő fizetés Havonként ismétlődő fizetés Évenkénti ismétlődésű fizetés

Névetelen adományozó készítése

Az adomány összegének elrejtése az adományozók nyilvános listáján

Spam elleni védekezés: mennyi 5+4?

© 2014 - 2020. SEGÍTSETEK NEKEM! – Scoliosis Betegekért Alapítvány | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress