Aki hallja, adja át… kis házat keresünk Pécsett

Pécs, eladó vagy elcserélhető téglalakás

Valahogyan rohannak a napok, és valahogyan soha nincs semmire idő… Már jó egy éve, hogy Dobány Elma ismét itthon lehet, Pécsett van, és valahogy nem került rá sor, hogy beszámoljunk róla, hogy miképpen zajlanak napjai.

Ismét jár iskolába, az édesapja hozza-viszi. Jár gyógytornára, mozgásterápiára, gyógymasszázsra. Jár kivizsgálásokra, felülvizsgálatokra, kontrolokra.

Egyformán peregnek a napok; Elma önállóan jár, de van még bőven tennivaló, amíg az út végére érnek…

Aki hallja, adja át… kis házat keresnek Elma szülei. Jelenleg Pécs-Uránvárosban laknak egy első emeleti lakásban. Imádnak ott lakni, hiszen csendes, zöldövezeti környék, a legnyugodtabb városrész, minden egy karnyújtásra van tőlük, de az emeletre járkálás, hm… hogy is mondjuk… nem Elmának találták ki. 🙁

Hosszas vívódás után a család úgy döntött, hogy eladnák, vagy elcserélnék a Kőrösi Csoma Sándor utcai 60 nm-es, 3 szobás lakást, és vásárolnának (vagy némi ráfizetéssel cserélnének) egy kisebb, 80 nm körüli, egyszintes, önálló házat, lehetőleg Kertvárosban, vagy Uránváros környékén.

A Könyvelőzóna kezdő ingatlanos csapata felajánlotta ingyenes segítségét az ingatlanközvetítésben, és az ingyenes ingatlanhirdetési oldalukon, valamint az Ingatlantárlat ingatlanközvetítő oldalukon meg is lehet nézni a lakással kapcsolatos részletesebb adatokat.

Megköszöntük a Könyvelőzóna felajánlását, és élünk is a lehetőséggel, de mégis úgy gondoljuk, hogy sokkal nagyobb nyilvánosságot kap a dolog, ha ezen a honlapon is közzétesszük (még további 2 ingatlanközvetítőnél el van helyezve az ajánlat – csak, sajnos, ők pénzt is kérnek a közvetítésért, ami teljesen normális dolog, de mégiscsak szükség lenne a nagyobb nyilvánosságra.

Tisztelettel arra kérünk mindenkit, hogy aki hallja, adja át… ha valakinek ismeretségében éppen ilyen, ehhez hasonló ingatlant keresnek, akkor kérjük, ne feledje említeni, hogy tud valakit, aki eladná, vagy elcserélné lakását.

Sokat segítene… Köszönjük szépen előre is!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021 SEGÍTSETEK NEKEM! – Scoliosis Betegekért Alapítvány | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress