Dobány Elma kezelése Göttingenben

Universitäts Medizin GöttingenA göttingeni Georg-August-Universität-ben  “…minden a németes rendszerességgel zajlik, minden rendben lesz.”

Ez a legtöbb információ amelyet a pécsi Dobány Elmáról kaptunk/kapunk amióta szerencsésen megérkezett Göttingenbe, az egyetem klinikájára.

Számolatlan mennyiségben végeztek rajta különféle vizsgálatokat, kezeléseket végeznek nála, konzíliumokat tartanak felette.

Talán a nagy távolság, talán az idegen nyelv, idegen ország miatt, lényegesen kevesebb információ jut el hozzánk a kislány helyzetének alakulásáról, így sokkal nehezebb a dolgunk, hogy tájékoztassuk a szülőkkel, rokonokkal, barátokkal együtt aggódó ismeretlenek százait, vagy éppen a támogatók százait.

Érdekes kettősség, hogy a hozzátartozók – valahol nagyon is megérthető módon – gyakorlatilag “némasági fogadalmat” tettek, csak a kislány gyógyulásával foglalkoznak, más nem létezik számukra a világ folyásából. A másik oldala a dolognak az, hogy ismerősök és ismeretlenek várják a legapróbb hírt is, mert ők is kívánják, vágyják a gyógyulást, támogatásukkal, adományaikkal tevékenyen is hozzájárultak, hozzájárulnak a felépüléshez, és csak apró híreket várnak, hogy miképpen halad a történés.

Igyekszünk minél több információt összeszedni, és amelynek közzétételéhez hozzájárul a család, azt közzé is tesszük, amennyire gyorsan csak lehetséges.

Kérjük mindenki szíves türelmét és megértését!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021 SEGÍTSETEK NEKEM! – Scoliosis Betegekért Alapítvány | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress