Sikeres az első beavatkozás Dobány Elmán, a göttingeni klinikán

Ócsárd (Baranya megye) Szent Nándor Katolikus templom, ahol hálaimát mondattak Dobány ElmáértElvégezték az első beavatkozást Dobány Elmán a göttingeni klinikán. A tegnapelőtti nap délutánját követően, a mintegy hatórás műtétet sikeresnek minősítette Prof. Dr. med. Anna K. Hell asszony, Elma kezeléseit végző team vezetője.

A beavatkozás mibenlétéről részleteket nem ismertettek, csupán annyit lehet tudni, hogy a kislány jól van, jól viselte és szervezete jól reagált, de még hosszú az út a gyógyulásig, még várnak rá megpróbáltatások, de mindenképpen bizalomra adnak okot az eredmények.

Dobány Elma és szülei ezúton is köszönik a sok jókívánságot és biztatást mindenkinek aki érdeklődik, aggódik értük, akik biztató szavakat mondanak számukra.  Köszönik a támogatásokat is, amelyre még nagy szükségük lehet.

A pénzbeli támogatások listáját folyamatosan frissítjük, amelyet a honlapon, a Köszönet menüpont alatt lehet figyelemmel kísérni.

Sajnos, minden felajánlásról, együtt érző szóról nem tudunk beszámolni – olyanokról, mint például Elma anyai nagymamájának barátnője misét mondatott az ócsárdi templomban Elmáért – , de minden szó, minden üzenet, minden jókívánság eléri célját, és egészen bizonyos, hogy Elma felépülését segíti.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2021 SEGÍTSETEK NEKEM! – Scoliosis Betegekért Alapítvány | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress